کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض می کنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید از این لینک عضو شوید.
mohammad280 مدير فروم وضعيت: آفلاين 20 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2276 امتياز: 32725 تشکر کرده: 0 تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: شهر عشق
ارسال شده در: چهارشنبه، 3 مهر ماه ، 1387 09:27:08 موضوع مطلب:
سلام داداش. خوبی؟ دلم نیومد که به سایت سر نزنم .اومده بودم که برم سنجش ولی اول گفتم یه سر به داداش بزنیم ببینیم که چیکار میکنه.
قشنگ بودن داداش ولی یه خورده قدیمی. بهتر میتونی پست بدی یه نمه تلاش.
داداش این فکر کنم آخرین نظر من بود البته تا چند وقت دیگه که برگردم خونه بازم میام نظر یا پست میدم ولی الان نمیشه و باید رفت. مواظب خودتون باشید دادا. به فا......... سلام برسون ببوسش از طرف من.
بای تا های دوباره _________________ با کلیک بر روی لینک زیر از سایت رپیدشیر مستقیم دانلود کنید
mohammad11 مدیر سایت وضعيت: آفلاين 20 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 252 امتياز: 8045 تشکر کرده: 26 تشکر شده 5 بار در 5 پست
محل سكونت: بلوار گلستان-شيراز
ارسال شده در: پنجشنبه، 4 مهر ماه ، 1387 03:49:57 موضوع مطلب:
اميدوارم..زود برگردي..واقعا يك اگه دو دست داشتم در سايت يكي فعلا از دست دادم...زود برگكرد..كه هيچ كس مثل تو مدير فروم نميشه.......
هزار با بايد با طلا نوشت..مدير فروم فقط خودتي... _________________ براي تشكر از مطلب با نظر بديد يا روي كليك كنيد ممنون..تشكر نشانه شخصيت شما